Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023
Γονείς/Κηδεμόνες
blogs

etetarti

paramithenio

e-ekti

st-taxi

          

e-triti-taxi

lamprini-stasinou

 

image1

 image2

 image3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επαναλειτουργία σχολικής μονάδας

    Ενόψει της έναρξης των δια ζώσης μαθημάτων τη Δευτέρα 10-05-2021 σας γνωστοποιούμε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις (δες παρακάτω) οι μαθητές/τριες υποχρεωτικά τη Δευτέρα θα προσέλθουν στο σχολείο με βεβαίωση (σχολική κάρτα), είτε τυπωμένη, μέσω κωδικών taxisnet είτε χειρόγραφη από γονέα, ότι έκαναν αυτοδιαγνωστικό τεστ (self test) για Covid19 με αρνητικό αποτέλεσμα.

Επειδή τα παιδιά της βαθμίδας αυτής (Δημοτικό) είναι μικρά παρακαλούμε θερμά να επιβλέψετε προσωπικά τόσο τη διαδικασία εκτέλεσης του τεστ όσο και το ότι τα παιδιά θα έχουν μαζί τους το αποτέλεσμα του test.

Τη Δευτέρα 10/5/2021 οι μαθητές θα πρέπει να επιδεικνύουν στην είσοδο του σχολείου το σχετικό έγγραφο (για την ευκολία και την ταχύτητα της διαδικασίας θα το έχουν στο χέρι τους), ώστε σε περίπτωση που κάποιος/α το έχει ξεχάσει άμεσα να ενημερώνεται ο γονέας του για να το φέρει και να αποφεύγεται έτσι επαφή με τους άλλους συμμαθητές του. Στη συνέχεια στο πνεύμα της εγκυκλίου ο δάσκαλος που έχει την 1η ώρα μάθημα θα ελέγχει την ορθότητα του σχετικού εντύπου (σωστό ονοματεπώνυμο μαθητή, σωστή ημερομηνία διεξαγωγής του test κλπ).

Το έντυπο όπως αναφέρει η εγκύκλιος δε θα παραδίδεται στον εκπαιδευτικό παρά μόνον θα επιδεικνύεται. Για την 1η εβδομάδα (10/6 – 14/6) οι μαθητές την Τετάρτη το βράδυ θα πρέπει να κάνουν το 2ο τεστ και θα εκδώσουν τη νέα κάρτα στην οποία θα αναφέρεται η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

Είναι προφανές ότι μαθητής/τρια με θετικό test ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΑΙ στο σχολείο, ο γονέας ενημερώνει άμεσα το σχολείο, και ακολουθεί τη διαδικασία που προβλέπεται από τον ΕΟΔΥ. Επίσης γονέας που στην παρούσα περίοδο (πριν την έναρξη) έχει στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του άτομο που νοσεί (ό ίδιος, ο/η σύζυγος, παιδιά, άτομα που συνοικούν) ενημερώνει άμεσα το σχολείο είτε τηλεφωνικά είτε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Μαθητές/τριες που δε θα προσκομίσουν τη σχετική βεβαίωση εκ του νόμου δε θα γίνουν δεκτοί στα μαθήματα,  θα χρεωθούν με απουσίες, και οι γονείς τους θα κληθούν ΑΜΕΣΑ να τα παραλάβουν.

Παρακαλούμε πολύ για την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων κάτω από τις παρούσες δύσκολες συνθήκες η διαδικασία αυτή να γίνει σεβαστή από όλους μας.

                                                                                                               Από τη διεύθυνση του σχολείου

Σύνδεση

Ανακοινώσεις Σχολείου
Τα πιο Δημοφιλή...
Πρόσφατες Ενημερώσεις