Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023
Το Σχολείο Μας
 
blogs

etetarti

paramithenio

e-ekti

st-taxi

          

e-triti-taxi

lamprini-stasinou

 

image1

 image2

 image3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΙ ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021  θα πραγματοποιηθεί  στο σχολείο μας τη Δευτέρα 14/9/2020 στις 11.30 ?π.μ. σύμφωνα με την εγκύκλιο Αρ. Πρωτ.:Φ1115739/ΓΔ4/4-9-2020 με θέμα: «Αγιασμός σχολικού έτους 2020-2021».

Για λόγους αποφυγής συγχρωτισμού και διασφάλισης της δημόσιας υγείας  οι μαθητές/τριες  θα προσέλθουν στο σχολείο υποχρεωτικά με μάσκες και θα μπουν στις σχολικές αίθουσες χωρίς τους γονείς τους (προσέλευση:  11:00 ? 11:15). Θα πρέπει να έχουν μαζί τις τσάντες τους για να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Εξαίρεση  θα  αποτελέσουν οι μαθητές της Α ?  τάξης,  που  θα συνοδεύονται  από  έναν  γονέα,  θα οδηγηθούν στον προαύλιο χώρο  και θα παρακολουθήσουν την τελετή του Αγιασμού. Στη συνέχεια θα ανέβουν στην αίθουσά τους, για να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Ο ιερέας θα μεταβεί σε όλες τις σχολικές αίθουσες για τη συνέχιση της τέλεσης του Aγιασμού στους μαθητές των υπόλοιπων τμημάτων.

Στις 12:00 μ.μ. θα σχολάσουν οι μαθητές/τριες  όλων των τάξεων, εκτός της Α΄ τάξης, όπου στον προαύλιο χώρο του σχολείου θα γίνει ενημέρωση των γονέων της Α΄ τάξης για τη λειτουργία του σχολείου (πάντοτε με τη χρήση μάσκας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ  και του Υ.ΠΑΙ.Θ) από τον Διευθυντή  και τη δασκάλα του τμήματος. Οι μαθητές της Α ΄ τάξης θα σχολάσουν περίπου κατά τις 12:30 μ.μ.

Όσοι από τους γονείς χρειάζονται γονική άδεια, θα παραλάβουν πρώτα το παιδί τους από την έξοδο και αφού αποχωρήσουν όλοι οι μαθητές από το σχολείο, μπορούν να προσέλθουν για τη λήψη της βεβαίωσης  της άδειας.

 Αγαπητοί γονείς.

 Όλοι αντιλαμβανόμαστε τις δύσκολες, πρωτόγνωρες  συνθήκες έναρξης και λειτουργίας των σχολείων με την υποχρεωτική τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ, αλλά ευελπιστούμε και ευχόμαστε ότι με την συλλογική προσπάθεια για την αποτελεσματικότερη τήρηση των μέτρων προς όφελος της υγείας όλων μας, να έχουμε μια καλή δημιουργική χρονιά με υγεία για όλους.

                                                     Σύλλογος Διδασκόντων 39ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου

Στατιστικά Ιστοσελίδας
Σήμερα 230
Χθες860
Τη βδομάδα 3718
Προηγούμενη βδομάδα 3307
Το μήνα 1090
Προηγούμενο μήνα 24927
Σύνολο 930964
Σύνολο Χρηστών17
Χρήστες 0
Επισκέπτες 17
Σύνδεση

Ανακοινώσεις Σχολείου
Τα πιο Δημοφιλή...
Πρόσφατες Ενημερώσεις